Benieuwd naar wonen op 't Hoge End in westervoort? Hoge-end.nl

arrow_backTerug

Verbouw en nieuwe blauw witten vouwwand voor sportclub Westervoort

access_time18-10-2022

Samen met GDB uit beek, VUT-ploeg en de financiële injectie van de club van honderd hebben we het ontmoetingsgebouw (kantine) multifunctioneel gemaakt door het plaatsen van een aluminium vouwwanden in de bestaande vaste kozijnen naar het buiten terras.
Bij grote buiten en binnen activiteiten kan door een grotere openheid en de constructie rolstoel-toegankelijk worden gecombineerd

In verband met gebruikersgemak is er gekozen voor aluminium vouwwand constructie om het zo licht mogelijk te houden met bij het systeem behorende hang en sluitwerk.
Dit zorgt ervoor dat de delen niet kunnen vervormen en als de deuren een rolletje opengaan.

arrow_backTerug