Verbouw en nieuwe blauw witten vouwwand voor sportclub Westervoort

In samenwerking met GDB uit Beek, de VUT-ploeg en financiële steun van de Club van Honderd hebben we het ontmoetingsgebouw (kantine) multifunctioneel gemaakt door het plaatsen van aluminium vouwwanden in de bestaande vaste kozijnen naar het buitenterras. De vouwwanden zorgen ervoor dat het gebouw bij grote buiten- en binnenactiviteiten meer openheid heeft en rolstoeltoegankelijk is.

Om het gebruikersgemak te verhogen, is gekozen voor aluminium vouwwanden omdat deze licht van gewicht zijn en voorzien zijn van hang- en sluitwerk. Dit zorgt ervoor dat de delen niet kunnen vervormen en dat de deuren soepel opengaan wanneer ze op een rolletje lopen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *