SPONSORNIEUW

De BASN van Sportclub Westervoort is trots op de samenwerking met kledingsponsor Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs. Jan Jansen is kledingsponsor van zowel de JO15-1 als de JO16-1 en sponsort hierbij de wedstrijdshirts, trainingspakken en tassen voor de twee teams!
Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs is een adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundig tekenwerk, advies en project- en procesbegeleiding. Wij zijn actief in de belangrijkste sectoren van de bouwwereld, zoals: particulier opdrachtgeverschap, projectmatige bouw en utiliteitsbouw.
Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs vindt het belangrijk om tijdens het ontwerp- en bouwproces een open en helder communicatieproces te creëren en te onderhouden, zowel naar opdrachtgever als aannemer en derden toe. Als uitgangspunt vormt daarbij de detaillering van bouwprojecten welke voor eenduidigheid in het project- en procesverloop zorgt.
Jan, bedankt voor het vertrouwen in Sportclub Westervoort! We gaan er vanuit onze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *