23-07-2019
Hoogste punt woningen ad Bandijk te Lathum.
Hoogste punt woningen ad Bandijk te Lathum.


13-05-2019
Nieuws Bandijk 75 Lathum
De omgevingsvergunning is verleend voor de realisatie van deze bijzondere woning a.d. Bandijk 75 te Lathum. Met deze laatste woning zijn we begonnen kavel 3 bouwrijp opleveren waardoor we kunnen starten met de bouw van de woning. De woning is te koop en is de laatste van 5 IJsseloever woningen. Hebt u interesse en wilt u meer informatie dan graag even contact opnemen met van Heteren & Actief makelaars.


01-05-2019
Terpstraat 9a Groessen (Nieuws)
De erfwoning een bijzondere villa is bijna casco klaar. Mogelijke toekomstige bewoners kunnen de inrichting nog aanpassen op persoonlijke wensen. Voor verkoop informatie graag contact opnemen met van Heteren & actief makelaars.


01-05-2019
Vergunning voor Mollevite 10-12.
De gemeente Westervoort heeft de omgevingsvergunning verleend voor bedrijfsverzamelgebouw. De architectuur sluit aan bij de aanwezige kleinschalige en afwisselende volumes met een eigentijdse frisse uitstraling. De gemeente heeft haar infrastructuur (revitalisatie Ambacht) in overleg aangepast aan de nieuwe situatie waardoor na de realisatie van bedrijfsgebouw de gebruikers nog jaren mee voorruit kunnen in een prettige werkomgeving.


29-04-2019
Bandijk 77a en 77b
Het woongebouw vordert al gestaag met enkele weken dan komt de verdiepingsvloer zodat de contouren al aardig zichtbaar worden van deze Uniek villa. De makelaar heeft alleen nog kavel 3 in de aanbieding van ijsseloeverwonen.


09-04-2019
Begane grondvloer gelegd van deze Villa.
Begane grondvloer gelegd van deze Villa.


26-11-2018
Hoogste punt woning aan het Geerken
Vandaag was het hoogtepunt aan de orde een feestelijk moment. Met een scharnierkap, prefab dakconstructie werd het hoogste punt bereikt van deze woning.


13-11-2018
Nieuws Startbouw woningen aan de Bandijk 77a en 77b te lathum.
Startbouw woningen aan de Bandijk 77a en 77b te lathum. De bouw van de woning a.d. bandijk 75a en b gaan beginnen doormiddel van de sloop van bestaande woning. Realisatie van de woningen is gepland in 2019


05-11-2018
SPONSORNIEUWS
De BASN van Sportclub Westervoort is trots op de samenwerking met kledingsponsor Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs. Jan Jansen is kledingsponsor van zowel de JO15-1 als de JO16-1 en sponsort hierbij de wedstrijdshirts, trainingspakken en tassen voor de twee teams! Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs is een adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundig tekenwerk, advies en project- en procesbegeleiding. Wij zijn actief in de belangrijkste sectoren van de bouwwereld, zoals: particulier opdrachtgeverschap, projectmatige bouw en utiliteitsbouw. Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs vindt het belangrijk om tijdens het ontwerp- en bouwproces een open en helder communicatieproces te creŰren en te onderhouden, zowel naar opdrachtgever als aannemer en derden toe. Als uitgangspunt vormt daarbij de detaillering van bouwprojecten welke voor eenduidigheid in het project- en procesverloop zorgt. Jan, bedankt voor het vertrouwen in Sportclub Westervoort! We gaan er vanuit onze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.


07-09-2018
levensloop bestendig bouwen op het Geerken te Westervoort
Te koop bouwplan voor het Geerken te Westervoort. Wil je een woning waarin je oud kunt worden met in de toekomst slapen op de begane grond. Er zijn nog kavels te koop op plan Geerken bij GABA te Westervoort


31-08-2018
Ijsseldijk 38 word een bestaande hal 700m2 met erfverharding gesloopt en vervangen.
Ijsseldijk 38 word een bestaande hal 700m2 met erfverharding gesloopt en vervangen door 2 kleinschalige halletje van elk 150m2 passend in een landschappelijk ontworpen landschapsplan. Beplantingsplan word op dit moment uitgewerkt door Rob Aben lamdschapsarchitect.


31-08-2018
Renovatie woning a.d. Brouwerslaan 9
De plannen bestaan uit vergunningsvrije aanbouwen en een omgevingsvergunningaanvraag voor de voorgevel. De woning is nooit is het verleden afgebouwd.


29-08-2018
Nieuwbouw woning Zeddam in voorbereiding.
Nieuwbouw woning Zeddam in voorbereiding.


17-07-2018
1e paal eerste woning kavel 6 van plan Geerken te Westervoort
1e paal eerste woning kavel 6 van plan Geerken te Westervoort.


05-06-2018
Sportpark Doesburg optimaal in gebruik
Tijdens de promotie wedstrijd van zondag jl.. hebben we als hoofdsponsor van sportclub Doesburg de geweldige sfeer van de nieuwe accommodatie mogen proeven. We zijn trots dat we aan de realisatie deze in Engelse sfeer aan doende accommodatie in de woonwijk een steentje hebben bijgedragen als architect.


01-05-2018
Uniek woongebouw
De omgevingsaanvraag Bandijk 77a en 77b te Lathum (Zevenaar) is deze unieke woongebouw de omgevingsvergunning aangevraagd, In landelijke omgeving in de buurt van o.a. Arnhem komt dit bijzondere erfbebouwing Ijsseloeverwonen. De voorbereiding voor de sloop en realisatie zijn in volle gang.


04-04-2018
De gevelstenen maken er een mooi pallet van ad Terpstraat 9b Groessen
De gevelstenen maken er een mooi pallet van ad Terpstraat 9b Groessen


20-03-2018
De eerste 3 familie s wonen al in Glorieus wonen project
De eerste 3 familie s wonen al in Glorieus wonen project. Indrukwekkend en modern met een knipoog naar historie met kassen. Veel woonplezier gewenst!!


08-12-2017
Medebouwers gevraagd voor kavels 6 het Geerken te Westervoort
Op korte termijn in 2018 starten we met deze woning op kavel 6. In bijgaande weergave hebt u een indruk van de mogelijkheden van de architectuur. Kavels zijn deels nog beschikbaar en als er gelijktijdig kan worden gebouwd met kavel 6 heeft u kostenvoordeel van de aannemer.


02-12-2017
Heilweg 20 Duiven
We starten met de woning a.d. Heilweg te Duiven in januari a.s. met de boorpalen.


13-11-2017
Erfwoning a.d. Terpstraat 9b en c Groessen.
Erfwoning a.d. Terpstraat 9b en c Groessen. Verdiepingsbeton wanden stort klaar. Echte beton constructie super


13-11-2017
Omgevingsvergunning Picolistraat 9 Duiven
De omgevingsvergunning is verleend voor de nieuwbouw van de woning aan de Picolistraat 9 Duiven. De uitvoering is gepland in maart 2018.


13-11-2017
In opdracht uitgewerkt bouwaanvraag en werktekeningen woning in Huissen.
In opdracht uitgewerkt bouwaanvraag en werktekeningen woning in Huissen. Uitvoering januari 2018


25-09-2017
Start nieuwbouw woning a.d. Picolistraat te Duiven
Start nieuwbouw woning a.d. Picolistraat te Duiven door sonderingen om te kijken hoe diep de boorpalen moeten worden aan gebracht. De uitvoering is in voorbereiding dmv aanvraagomgevingsvergunning.


14-07-2017
Elektrisch oplaadpunt bij ons Kantoor
Sinds kort kunnen klanten die met ons in vergadering zijn gratis hun elektrische voertuig opladen!! Klant vriendelijk en goed voor het milieu.


13-07-2017
Eerste boorpaal plan Terpstraat 9a,9b en 9c in Groessen
De eerste paal van dit mooie erf gaat zojuist de grond in en de woningen. Dit is de start van het ambitieuze plan in Groessen.


19-06-2017
Hoogste punt woning aan de Heilweg 22a te Duiven.
Een bijzondere woning die zeker niet standaard is op zijn hoogste punt aangeland. De oplevering is medio september de hoofdvorm van deze Amsterdamse school ge´nspireerde ontwerp is al aardig te zien. Fantastische gezinswoning met veel mogelijkheden.


15-06-2017
De echte bakker Koenen klaar voor de toekomst
Na een forse interne ingreep en het verbeteren van het productieproces is de bakkerij in Westervoort uitgebreid o.a. met deze fraaie trappenhuis die tegen de bestaande gevelconstructie aan is gemonteerd.


13-06-2017
Glorieus eerste villa hoogste punt
De villa is zojuist voorzien van een scharnierkap waardoor de kap in een dag is gerealiseerd. Medio juli worden de kas elementen van glas aangebracht zodat met de afbouw kan worden gestart van deze bijzondere villa.


29-05-2017
We starten met de eerste woningen aan de Ijsseloever-wonen.nl
We zijn begonnen met de bouw (luxe woningen) van de eerste 2 woningen op plan http://ijsseloever-wonen.nl/aan de Bandijk 75-77 Lathum door het maken van de sonderingen op locatie. Er zijn nog woningen te koop voor ge´nteresseerde kunnen contact opnemen met van Heteren makelaars in Arnhem of Westervoort.


10-05-2017
Verbouwplannen in Westervoort
Om de huidige ruimtes beter te verbinding van de keuken naar de eettafel hebben we een nieuwe vorm en ander materiaal toegevoegd die het huidige steenachtige geheel verrassend opfleuren.


05-05-2017
Glorieus wonen in Groessen de voortgang
Glorieus wonen in Groessen de voortgang. De uitvoering van de geschakelde woningen vordert o.a. Twin colour. Voor mogelijkheden zie www.glorieuswonen.nl


04-05-2017
Lift in monument Doesburg
In Doesburg is een monument gerestaureerd en verbouwd en een belangrijke onderdeel was een lift met respect voor de historie maar een knipoog naar de toekomst. Door de modern uitgevoerde lift constructie is dit in het appartementen gebouw een verbinding tussen oud en nieuw.


25-04-2017
Hoogste punt tweeondereenkap woning Althoornstraat Duiven
Hoogste punt tweeondereenkap woning Althoornstraat Duiven


25-04-2017
Hoogste punt woningen aan de Eltensestraat Duiven
Hoogste punt woningen aan de Eltensestraat Duiven


22-03-2017
Start bouw woongebouw kavel 3 en 4 Terpstraat te Groessen
In opdracht van de kopers van de kavels werken we de omgevingsvergunning uit om op korte termijn te kunnen beginnen met de realisatie van deze 2 prachtige landelijke woningen. Alleen kavel 2 kan nog in bouwteam worden gerealiseerd. Maak een afspraak om gezamenlijk uw woning te ontwerpen?


22-03-2017
kavel 3 Heilweg 20 Duiven laatste ruime vrijstaande kavel kavel project
Dit ruime kavel aan de rand van Duiven met zicht op Looveld is vrij voor realisatie van de nieuwbouw woning. Samen met u (in bouwtteam) kunnen we een woning ontwerpen die past binnen uw wensen en gebruikers mogelijkheden. Er is een omgevingsvergunning verleend voor de nieuwbouw van een woning De overige kavels zijn verkocht. Voor verder informatie kunt u naar van Heteren makelaars of projectsite dekortemaat.nl


22-03-2017
Start nieuwbouw kavel 4 en 5 Bandijk 75-77 Lathum
We zijn in voorbereiding van de aanvraag omgevingsvergunning Voor kavel 4 en 5. De nieuwbouw start juni 2017. Voor verdere informatie kijk op Funda en op de site ijsseloeverwonen.nl.


22-03-2017
Startbouw 2 woningen aan de Rosandeweg 6 en 6a te Zevenaar
We hebben in opdracht van eigenaren de aanvraag ingediend van nieuwbouw van 2 woningen in het prachtige buitengebied in Zevenaar. De startbouw is gepland in juli 2017.


22-03-2017
openhuis kavel 3 Glorieuswonen.nl
1 April is er openhuis van kavel 3 de indeling ruwbouw van de beganegrond is te betreden en de bouw word 1 juli a.s. opgeleverd.


25-01-2016
Hoogste punt Villa Raaijenstraat Elst
De nieuwbouw vordert gestaagd en het hoogste punt is bereikt. Nog even de gevels wit keimen en de oplevering staat gepland medio juni 2016.


08-07-2015
Omgevingsvergunning voor verbouw van COMPAXO Zevenaar
De bouwactiviteiten voor een overkapping en ondersteunende ruimtes op de verdieping voor COMPAXO kunnen beginnen.


03-07-2015
De kortemaat a.d. Heilweg 22 gaat in de verkoop
met de plaatsing van het projectbord gaat de verkoop voor 3 woningen op ruime kavels van start. Aan de rand van Duiven met ontsluiting aan de Heilweg en vrij uitzicht op het Looveld. De omgevingsvergunning is verleend en de bouw kan met 1 jaar na ondertekening worden opgeleverd. moderne woningen van de Hollandsche school met natuurlijke materialen zoals o.a. keramische dakpannen. De verkoop geschied door van Heteren makelaars en informeer naar de mogelijkheden.


03-07-2015
Woning van de maand juli Glorieus wonen in Groessen
We hebben in opdracht van de heer en mevrouw Ruizendaal een hoekwoning ontworpen een echte marker in het landschap. Deze woning is te koop en kan eenvoudig op maat worden gemaakt zodat veel indelingen en wensen van de toekomstige bewoners mogelijk is. Daarnaast zeer geschikt voor inwoning van bijvoorbeeld ouder.


03-07-2015
Oplevering Aterlier
Aan een jaren 30 woning is een modern helder atelier gerealiseerd. gekozen is voor natuurlijke materialen zoals onbehandeld red ceder en bankiray als vlonder. de tuin is opnieuw ingericht zodat er een soort eiland ontstaat in het groen. Een zachte groenrijke overgang naar het atelier met gevoel voor detail.


05-06-2015
Villa in Elst
Startbouw villa landhuis voor de familie van Wichen welke door een mooi landschappelijke plan in de bestaande tuinderijen word ingepast. Met zicht op de Linge en Lingepark geeft dit plan veel kwaliteit.


05-06-2015
Nieuw sportaccomodatie sc. Doesburg
We zijn volop in voorbereiding met de nieuwbouw voor een wat Engels achtige uitstraling als aansluiting op de bestaande woonwijk. De materiaal keuzes geven een gevarieerd en frisse uitstraling waardoor SC Doesburg de toekomst met plezier tegemoet kan zien!!!


05-06-2015
Terpstraat 9 Groessen - Terpwonen
Stijlvol wonen aan de rand van Groessen op het erf. Herontwikkeling van agrarische bestemming naar woonfunctie. Realisatie van een vrijstaande villa en een 2 onder 1 kap woning rondom de bestaande boerderij. Zo ontstaat er een boerenerf dat ingepast wordt op de omliggende landelijke omgeving. Binnenkort start verkoop!


05-06-2015
Start bouw de kortemaat Duiven
We zijn gestart met 7 woningen a.d. Heilweg 22. Deze woningen worden na oplevering geleverd aan Vivare medio maart 2015.


29-10-2014
Huis ter West - Westervoort
Naast station Westervoort aan het bestaande baanwachtershuis wordt een nieuw concept gerealiseerd. In opdracht van Manfred Pelgrim komt hier een gebouw waar diverse functies samensmelten. Denk hierbij aan een stationsrestauratie gecombineerd met winkel, bank, galerie etc.


20-10-2014
IJsseloeverwonen in Lathum
IJsseloeverwonen in Lathum is in de verkoop. Meer informatie via www.ijsseloever-wonen.nl


13-09-2013
Bedrijfsgebouw ad. Leigraafseweg Doesburg opgeleverd
Na 4 maanden uitvoering is het bedrijfsgebouw opgeleverd. Het gebouw zoekt nog een gebruiker voor de verhuur kunt u kantact opnemen met Ten Hag makelaars.


04-09-2013
www.glorieus-wonen.nl gaat in de verkoop
Door een leuke artikel in de Gelderlander geven Roelof en Thea uitleg aan journalist Rene Boekhorst over hun zakelijke levensloop van Gloriosa kwekerij naar bakstenen.


05-06-2013
Glorieus wonen in Groessen
Een taart. De start voor de uitvoering van een stijlvol, kwalitatief en landelijk wonen in Groessen. Het plan kan ongewijzigd worden uitgevoerd. Na verkoop zullen de kassen plaats maken voor woningen een totale metamorfose in landelijk Groessen. We zijn bijna klaar voor de verkoop. Voor informatie www.glorieus-wonen.nl


17-04-2013
De linie Doesburg
We zijn verheugd dat het monumentale gebouw geschikt is gemaakt voor man of Only. We waren betrokken bij het gebouwpotentieel onderzoek en bestemmingsplan traject met de gemeente i.v.m. gebruikers mogelijkheden na de bedrijfs beeindiging van Geereking antiek. UIteraard heeft man of Only dit smaak vol ingericht.


15-04-2013
Start bouw laatste woning Kloosterhof
De laatste woning is gestart met uitvoering en word medio december 2013 opgeleverd waarmee het plan word afgerond.


15-04-2013
Startbouw bedrijfsgebouw Doesburg
We zijn gestart met de uitvoering voor een bedrijfsgebouw a.d. Leigraafseweg te Doesburg. Dit bedrijfsgebouw is vrijindeelbaar en zla op wens van mogelijke huurders worden aangepast. De oplevering staat gepland voor medio Juli 2013


07-03-2013
BTW-verlaging ook voor bouwtekeningen architecten
Per 1 maart 2013 is tijdelijk het btw-tarief voor renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar verlaagt. De tijdelijke btw-verlaging kan ook voor architecten werkzaamheden worden toegepast. Het verlaagde btw-tarief geldt voor een jaar.


12-07-2012
Hoogste punt overkapping Compaxo Zevenaar
Het hoogste punt bij de bouw van de Compaxo te Zevenaar is bereikt! Op naar de afbouw.


14-09-2011
Bestemmingsplan onherroepelijk project Hamersestraat
In opdracht van de eigenaar van het agrarische perceel aan de Hamersestraat in Westervoort heeft Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs de ontwikkeling van het perceel vormgegeven.

Het plangebied (weiland) maakt in de huidige situatie onderdeel uit van een klein cluster van vrijstaande woningen langs de Hamersestraat. Binnen dit cluster vormt de kavel een onderbreking van het bebouwingslint. Met de invulling van de kavel ontstaat een continue lintbebouwing. Deze tussenliggende open ruimte is ruim genoeg voor de realisatie van ÚÚn royale vrijstaande woning. De verkoop wordt medio april 2012 opgestart