Jan Jansen
Bouwkundig Adviseurs

Postadres:
Postbus 162
6930 AD Westervoort

Bezoekadres:
Het Vergun 24
6931 KD Westervoort

Contact:
Telefoon: 026 311 59 90
Fax: 026 311 72 58
E-mail: info@janjansen.net
Onderzoek Gebouwpotentieel

Heeft u grote verbouwplannen?
Wilt u een andere functie in uw pand?
Wilt u afgewogen keuzes maken: verbouw, sloop en/of nieuwbouw?
Kortom, wat zijn de mogelijkheden van mijn pand!
Voor deze vragen bieden wij het Onderzoek Gebouwpotentieel aan.


Doel is het onderzoeken van de huidige situatie en een gefundeerd advies te geven over de mogelijkheden die in een pand of locatie aanwezig zijn, het potentieel. Dit alles om u als opdrachtgever handvaten te geven voor een juiste beslissing ten aanzien van de toekomst van uw pand. Met het Onderzoek Gebouwpotentieel weet u waar u aan toe bent.

In een overzichtelijk rapport beschrijven wij als eerste de huidige situatie van het pand met al zijn eigenschappen, zoals:
  • bouwtechnische staat;
  • omgeving(sfactoren);
  • plattegronden, opgedeeld in functies;
  • inventarisatie vigerend beleid.
Vanuit de aangegeven wensen en eisen wordt vanuit een beleidsmatige invalshoek (bestemmingsplan) verschillende bebouwingsmogelijkheden besproken. Ook varianten welke niet mogelijk zijn binnen het bestemmingsplan worden meegenomen, hier is dan een vrijstellingsprocedure voor benodigd. Onderdelen zijn onder andere een beschrijving van omgeving(sfactoren), stedenbouwkundige situatie en heldere plattegronden voor een goed vergelijk en afweging. Alle mogelijkheden worden ook financieel doorgerekend voor een optimale afweging.

Onze opdrachtgevers zijn vooral: gemeenten, beleggers en ondernemers die het Onderzoek Gebouwpotentieel vooral laten uitvoeren voor bedrijfspanden en openbare gebouwen. Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in onder het kopje ‘aanvraag informatie’.


 

Klik voor een vergroting