Jan Jansen
Bouwkundig Adviseurs

Postadres:
Postbus 162
6930 AD Westervoort

Bezoekadres:
Het Vergun 24
6931 KD Westervoort

Contact:
Telefoon: 026 311 59 90
Fax: 026 311 72 58
E-mail: info@janjansen.net
BouwSteen Systeem: van idee tot oplevering

Een uitgekiend ontwerpsysteem voor zowel de particuliere als zakelijke markt. In vier stappen een haalbaar, praktisch en aansprekend ontwerp. Dat kan met het BouwSteen Systeem!

BouwSteen 1: Schetsen als basis
Doordat wij ieder ontwerp als maatwerk zien is een inventarisatie van uw wensen en eisen een belangrijk uitgangspunt. Na een open en informele inventarisatie verwerken wij deze wensen en eisen in globale voorstelling van de architectonische vormgeving. Dit door middel van tekeningen waarop plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden worden gevisualiseerd. Voor een optimale voorstelling uw plannen kan het ontwerp desgewenst ook in 3D worden uitgewerkt. Na terugkoppeling passen we het ontwerp, zo mogelijk, aan ter optimalisering. Ook krijgt u in deze fase een raming van de bouwkosten.

BouwSteen 2: Uw ontwerp krijgt vorm
Deze bouwsteen betreft de daadwerkelijke uitwerking van uw ontwerp. Zaken als constructies, materialen, installaties, kleuren en afwerking worden uitgewerkt zodat uw ontwerp klaar is voor de gemeentelijke bouwaanvraag. Wijkt uw ontwerp af van het bestemmingsplan en is er daardoor een vrijstelling benodigd, ook deze zorg ontnemen wij u door deze procedure te doorlopen. De gemeente toetst het ontwerp, na goedkeuring hiervan mag er worden gebouwd. Voor een optimale afstemming van uw ontwerp voeren wij overleg met alle relevante partijen als: gemeente, brandweer, nutsbedrijven, etc. Belangrijk voor ons is dat wij trachten u hier niet nodeloos mee te belasten maar voor een soepel verloop van dit traject te zorgen.

BouwSteen 3: Kies de aannemer
Uw ontwerp zal nu moeten worden gebouwd, daarvoor is een aannemer nodig. Wij kiezen in samenspraak met u de aannemer uit die het best bij uitvoering van uw ontwerp past. Iedere aannemer heeft zijn eigen specialiteit. De kostenraming wordt nu omgezet in een definitieve begroting die het werkelijke budget van de bouw van uw ontwerp bepaald.Bouwsteen 4: De uitvoering en dan eindelijk…
de ingebruikname. Dat is de eindstreep van ieder project. Wij dragen zorg dat alles tijdens de bouw goed verloopt en houden u continu op de hoogte van de vorderingen. Na de bouw volgt de oplevering. Dit is het laatste ‘loodje’. Wij gaan samen met u en de aannemer het ontwerp aan een grondige inspectie onderwerpen. Zo mogelijk worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet…en dan: gefeliciteerd, uw ontwerp in levende lijve!

Het BouwSteen Systeem is geschikt voor alle sectoren in de bouwwereld voor zowel particulieren en bedrijven. Toepasbaar van kleine verbouw tot de bouw van een grote bedrijfshal of kantorencomplex. Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in onder het kopje ‘aanvraag informatie’.